top

 

Den Internationale bedemand

Bedemand Claus Mosgaard

Jeg har begravelsesforretning i Tappernøje med traditionel begravelsesservice, samt speciale i udlands begravelser. Dette både for udførelse af en kiste til f.eks. Sverige, Tyrkiet eller ønske om en hjemrejse i kiste for begravelse eller bisættelse i Danmark. Jeg kommer gerne på hjemmebesøg for samtale.


Jeg yder døgnservice, ring
59 36 34 ...

Klik på nummeret


Spar 995,- bestil online
 
.
.
.

CVR-nummer: .
Åbningstider: Mandag til Søndag, døgnservice

Bedemand Claus dækker Sjælland

Men jeg har også kontor i Sakskøbing. Grundlæggende dækker jeg det meste af Sjælland, men mit fokus i Korsør er på den traditionelle kiste begravelse i f.eks. Skt. Povls kirke eller borgerlig bisættelse fra kapel for afsluttende urnenedsættelse på lokale kirkegård.
 

Ring for samtale og hjemmebesøg

Jeg kommer gerne ud for uforpligtende samtale om forstående begravelse eller bisættelse. Sammen taler vi detaljerne igennem, hvorefter jeg arrangerer den fulde begravelseshandling fra start til slut, inkl. alt tilhørende papirarbejde, inkl. begravelseshjælp på op til 11.000 kr..
 

Internationale begravelser i hele landet

Vi har 20 års ekspertise indenfor Islamisk begravelser. Prismæssigt vil der være stor variation afhængig af opgavens kompleksitet, men det er så absolut muligt at få en klar fornemmelse af prisniveauet ved at kontakte os per telefon.

Førend  vi kan tage over forløbet, skal nedenstående oplysninger være klar. Opholdskort (for tyrkiske statsborgere), Id-kort / tyrkisk Cpr nummer (for tyrkiske statsborgere)  Den afdødes pas samt sygesikringsbevis.


Bedemanden er bedemand i Furesø kommune, herunder Farum og Værløse med døgnservice ved begravelse eller bisættelse

Farum og Værløse

Bedemanden blev certificeret bedemand i 2013 og kan være fremme til samtale eller afhentning inden for kun tre timer. Ring eller besøg se bedemandens hjemmeside på Danske Begravelser.

71 99 88 ...

Bedemanden med døgnservice ved begravelse eller bisættelse hele sjælland kommune

Roskilde og Omegn

Midlertidig vikar i butikken er certificeret bedemand. Ring for aftale om besøg til samtale eller besøg, hvor vi kan gennemgå jeres ønsker den lokale hjemmeside.

71 99 88 ...

Bedemand for internationale undlandsbegravelser og kørsler fra ind- og udland med kiste via sin lokale begravelsesforretning i Sakskøbing

Korsør og udland

Bedemanden dækker hele sjælland og kommer gerne på hjemmebesøg for samtale og/eller afhentning for kørsel til kapel. Ring hele døgnet for samtale.

71 99 88 ...

 
 

Begravelse

Hjemmebesøg for samtale og efterfølgende begravelse i lokale kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårds- udgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg for samtale om bisættelse i kirke. Udbæring til rustvogn, hvorefter kørsel til lokale krematorium. Pris uden kirkegårds- udgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse, for afsluttende askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen, for kørsel til lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster..

Kr. 11.7oo