top

 

Bedemand i Kolding, Vester Nebel, Viuf, Almind og Bramdrupdam

Kolding Begravelser

Vi er en familie begravelsesforrentning med butik i Kolding, Aarhus og Aalborg. Vi har udelukkende uddannet og certificeret personale og er et godt team med solid erfaring i begravelser og bisættelser – uanset om I ønsker en kirkelig eller borgerlig handling.


Vi yder døgnservice, ring

76 40 80 90

Spar 995 kr. – bestil online
Se alle priser og produkter
 
Danske Begravelser ApS
Nyager 4
2605 Brøndby

CVR-nummer: 25357795
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Man siger ofte, at pris og kvalitet hænger sammen

Men man kan ikke købe sig til medmenneskelig forståelse, empati og livserfaring. Vi skaber en ro og tryghed i den svære tid,. Som pårørende ved du altid, hvem af os der kommer ud på hjemmebesøg og er tilstede ved ceremonien.

Vores priser er gennemsigtige, og der kommer ingen uforudsete regninger fra os. Vi ved, at en begravelse er en bekostelig affære, og at der er mange ting, man pludselig skal forholde sig til.

Derfor informerer vi indgående om vores priser, og du kan altid finde vores prisliste her på siden. Dette gør, at du selv kan tage stilling til de til- og fravalg, du ønsker, inden vi sammen på hjemmebesøget – eller online – laver en bestilling.
 

Vi er solidt forankret i vores lokalsamfund, men dækker hele trekantsområdet

Alle former for sidste afsked arrangeres i samarbejde med jeres lokale kirke, borgerligt på kapel eller helt uden handling. Vi gør vores bedste til, at hjælpe gennem den første svære tid, og vi vejleder jer gennem hele forløbet. Det er vigtigt for os, at afskeden bliver, præcis som I ønsker – under hensyntagen til gældende lovgivning og lokale traditioner.

Vi tager os af alt fra den første kontakt og frem til skifteretten og sikrer, at I som efterladte er trygge og får en smuk og mindeværdig afsked.

“At vælge en bedemand er en tillidssag, og vi handler derefter, uddannet og certificeret.”


Min sidste vilje

Vi kommer gerne på hjemmebesøg inden for 1 time i hele Kolding og opland eller efter aftale, hvis der ønskes hjælpe til udfyldelse af Min sidste vilje, så den sidste rejse bliver, som du ønsker det.

Det er en stor lettelse for dine efterladte, at de ved, hvilke ønsker du har. Der er så meget, man skal forholde sig til, når man mister en, man elsker – så al forberedelse, er en enorm hjælp og lettelse.


Kontakt os hele døgnet

Vores telefoner er altid åbne på tlf. 76 40 80 90, uanset om du ønsker at bestille os til afhentning af en afdød eller har spørgsmål til den kommende ceremoni eller andet i den forbindelse, Har du brug for at tale om de mange følelser, man fyldes af ved tabet af en kær person, er du også altid velkommen til at ringe.

Vi svarer hele døgnet, så det sidste farvel bliver præcis som forventet.


Begravet eller bisat?

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse? Der kan godt opstå forvirring om hvad forskellen er.

Begge dele kan foregå i en kirke eller på et kapel og være med eller uden en præst. Der er alene begravelsesformen, som er forskellig. Ved en begravelse jordfæstes en kiste, mens den ved en bisættelse, bliver brændt. Herefter kan aske nedsættes i urne eller spredes over havet.