top

 

Bedemand i hele Storkøbenhavn

Den syngende bedemand

Jacob Staal er konservatorieuddannet sanger og eksamineret bedemand. Ring hele døgnet for samtale om en klassisk begravelse i kirke eller bisættelse ved famililen – med Jacob Staal som både bedemand og sanger.

Ring til mig hele døgnet
33 26 00 40

Spar 995 kr. – bestil online
 
Staal Begravelser ApS
Nyager 4
2605 Brøndby

CVR-nummer: 37199907
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Jeg som bedemand

Den sidste rejse er svær for mange – derfor sætter jeg en stor ære i, at alle ønsker og behov bliver opfyldt, så det kan blive en smuk og mindeværdig afsked. Vi vil sammen tale din situation og dine ønsker igennem, og vi lægger en plan for den ønskede handling, hvorefter jeg ordner alt papirarbejde, finder præst, kirke eller kapel, arrangerer handlingen fra start til slut og arrangerer evt. besøg på kirkegården for udtagelse af gravplads.

Fremme inden for en time

Rustvognen kan være fremme til afhentning inden for en time, uanset om det er på plejehjem eller hospice eller i eget hjem. Jeg dækker hele Storkøbenhavn og kan have kisteophold på Frederiksberg, Glostrup og Københavns kapeller. Du kan se alle mine priser og produkter her på hjemmesiden, og du er meget velkommen til at ringe medhenblik på en uforpligtende samtale.

Min sidste vilje

Min sidste vilje er et dokument, du udfylder, hvor du giver udtryk for din tanker og ønsker i forbindelse med din bortgang. Det kan være svært for mange efterladte at tage stilling til, hvad der skal ske, og her kan det være en stor hjælp, hvis der på forhånd er skrevet noget ned.

Jeg tilbyder hjælp til at udfylde Min sidste vilje, vi kan gøre det over telefonen 33 26 00 40 eller ved et gratis og uforpligtende hjemmebesøg med personlig samtale.

 

Lyt til bedemand Jacob Staal udføre Lis Sørensen 'Stilhed før stormen' optaget ved en bisættelse fra Søndermark kapel.

Bedemand med musik i hjertet

Musik har altid været en stor del af mit liv. Jeg er konservatorieuddannet og har en række cd-udgivelser på Dansktoppen. Jeg har derfor et stort netværk inden for det musikalske miljø, så jeg kan have en guitarist, violinist eller organist med til den musikalske del af en begravelseshandling.

Du kan her på siden høre et lydeksempel udført af mig som bedemand ved en bisættelse fra Frederiksberg Søndermark kapel. Ring gerne på telefon 33 26 00 40 for samtale om sange og salmer, der egner sig godt til en borgerlig bisættelse eller begravelse fra kirke.

 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster..

Kr. 11.7oo

Forudbestil begravelse med Min sidste vilje: Giv udtryk for hvad du ønsker, og hvordan din sidste rejse skal være. Da de efterladte ofte sidder i sorg, kan det for mange være en stor hjælp, hvis der er på forhånd er skrevet nogle tanker og ønsker ned. Min sidste vilje er et juridisk bindende dokument, der skal efterleves af de efterladte. Vi tilbyder hjælp til at udfylde Min sidste vilje og sender det til den relevante myndighed.


 

Anmeldelser

Jacob er et meget indfølende og lyttende menneske. Han sporede sig lynhurtigt ind på vores ønsker og behov, og alt gik til vores fulde tilfredshed.

Sara Fiil, København

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Jacob Staal var en kæmpe hjælp i en svær situation. Altid parat med råd og støtte. Professionel håndtering - med et human touch!

Finn, Valby