top

 
Bedemand i Farum og Værløse - dækker hele Duresø kommune med begravelsesservice ved en bisættelse eller kiste begravelse

Bedemand i Nordsjælland

Uddannet og eksamineretbedemænd i Furesø kommune og kommer gerne på hjemmebesøg for samtale inden for en time. 


Vi yder døgnservice, ring
71 99 88 ...

Klik på nummeret


Se priser og produkter
 
.

.
.

CVR-nummer: .
Åbningstider: døgnservice mandag-søndag

Bedemand i Furesø

Det er vores opgave, i samarbejde med jer, at tilrettelægge en personlig og omhyggelig afsked. Vores ekspertise står til jeres rådighed. I kan forvente, at jeg ordner alt – herunder kontakt med kirken, kirkegård og alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om begravelseshjælp.
 

Fremme inden for en time

Det personlige møde og samtalen er vigtigt for mit arbejde. Det giver mulighed for, at vi kan fordybe os i den ønskede handlings nuancer, så det bliver helt perfekt. Uanset om der er behov for rustvognskørsel her og nu, eller dødsfaldet er sket på f.eks. Hillerød Sygehus, yder jeg døgnservice.

Efter vores møde arrangerer jeg den komplette begravelseshandling, herunder aftaler med præsten og evt. udpegning af gravplads. Jeg tager mig af alt det praktiske samt alt tilhørende papirarbejde, så familien alene kan folde fokus på det vigtigste – den sidste afsked.
 

Bæredygtig sidste rejse

En kistebegravelse er det mest økologiske valg, men langt de fleste foretrækker at blive bisat. Kremeringen er et energitungt valg, så vi har valgt at fokusere på at gøre rejsen op til så miljørigtig som overhovedet mulig.

Vores produkter – herunder kister og urner – er økologiske i videst mulige omfang, ligesom alle rustvogne er Co2-neutraliserede, så begravelsen eller bisættelsen bliver så bæredygtig som muligt.


Bedemanden er bedemand i Furesø kommune, herunder Farum og Værløse med døgnservice ved begravelse eller bisættelse

Farum og Værløse

Bedemand en blev certificeret bedemand og kan være fremme til en uforpligtende samtale eller afhentning inden for en time. Ring og træf aftale og/eller få et tilbud hele døgnet.

71 99 88 ...

Bedemand  med døgnservice ved begravelse eller bisættelse i hele Furesø kommune

Roskilde og Omegn

Midlertidig vikar i butikken i, uddannet, eksamineret og certificeret bedemand på Midtsjælland. Ring for aftale om besøg til samtale eller besøg deres lokale hjemmeside.

71 99 88 ...

Bedemand omkring internationale undlandsbegravelser og kørsler fra ind- og udland med kiste via sin lokale begravelsesforretning i Korsør

Korsør og udland

Bedemanden dækker hele Vestsjælland. Har speciale i udlands-begravelser, men har også butik. Ring eller besøg deres lokale hjemmeside her på Danske Begravelser.

71 99 88 ...

 
 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster..

Kr. 11.7oo

Bedemanden er kontroleret af e-mærket for en fair begravelseshandel.

Bedemand Lars Vilheilsen er uddannet og certificeret som bedemand i 2013 hos Danske Begravelser

Alt rustvognskørsel hos bedemand bedemanden er Co2-neutraliseret for en bæredygtig begravelse eller bisættelse

Bedemand bedemandens digitale arbejdsgang er certificeret af Folkekirkens IT

Anmeldelser

Tak for en god behandling hilsen Doris.

Doris Jørming, Søborg

Tak for en god behandling hilsen Doris.

Doris Jørming, Søborg

Tak for en god behandling hilsen Doris.

Doris Jørming, Søborg