top

 

Drachmann Begravelser på Amager dækker København, Kastrup og Dragør.

Omsorg, Nærvær og Til for dig

Drachmann Begravelser fokuserer på at yde omsorg for de efterladte i en mørk tid. Det er hårdt at tage afsked med en, man har kær. Det er uoverskueligt at holde overblik over situationen. Som bedemænd hjælper vi jer hele vejen, så I kan tage en værdig og respektfuld sidste afsked.
.

Certificeret bedemand Rikke Drachmann dækker hele København med begravelsesservice

Rikke Drachmann, bedemand.
Jeg har en baggrund som sosu-hjælper og advokatsekretær, og jeg føler, at en forening af disse uddannelser gør mig til en passioneret bedemand. Pårørende skal føle sig tilpas og trygge ved min tilstedeværelse. 

Mie Kurtsdatter er bedemand hos Rikke Drachmann på Amager

Mie Kurtsdatter, bedemand.
Jeg er en ildsjæl, drevet af at passe på mine medmennesker. Min hensigt er at skabe en rolig og tryg atmosfære samt at møde jer i øjenhøjde. At hjælpe til overblik med respekt for jeres personlige ønsker.


Ring hele døgnet
32 86 00 20

Spar 995 kr. – bestil online
 
Drachmann Begravelser ApS
Kongelundsvej 308
2770 Kastrup

Drachmann@DanskeBegravelser.dk
CVR-nummer: 36459654
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Ring hele døgnet for en samtale

Vores nærvær vil for jer føles trygt. I er aldrig til ulejlighed hos Drachmann Begravelser. Når man har mistet, sørger vi for en værdig og respektfuld afsked. Vi vil arbejde med at guide jer igennem hele processen, inklusive alt papirarbejde frem til skifteretten.
 

Hjemmebesøg inden for en time

Vi lytter og kommer gerne ud til en personlig samtale eller to. For os er det vigtigt, at I føler jer trygge. Vi står til rådighed i alle døgnets 24 timer og kommer gerne hjem til et møde, så jeres ønsker og tanker kan afstemmes – uforpligtende.
 

Begravelsesservice på Amager

Drachmann Begravelser startede i Sundby december 2014. I juli 2016 åbnede vi vores nyrenoverede butik på Kongelundsvej 308, 2770 Kastrup.

Vi er to kvindelige passionerede bedemænd, der begge er uddannet, eksamineret og certificeret i vores virke som lokale bedemænd. I vores begravelsesforretning er I altid velkomne til en uforpligtende samtale – det kan være forudbestilling af (egen) begravelse eller bisættelse eller med mere akutte behov.


 

Mød Bedemand Rikke Drachmann

I januar 2017 fik Drachmann Begravelser besøg af TV2 Lorry. De har lavet et lille indslag med Rikke Drachmann, som kort viser, hvorledes en bedemands dag kan se ud.

Tv-stationen var interesseret i at følge Drachmann Begravelser for en dag, da Rikke er den eneste selvstændige bedemand, som er kvinde og under 40 år i det områder, som TV2 Lorry dækker (2 mio. seere).

Drachmann Begravelser vil gerne takke familien, der gav TV2 Lorry tilladelse til at filme dem i deres sårbare situation.

 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster.

Kr. 11.7oo

Anmeldelser

Service ud over det normale. Drachmann Begravelser har hjulpet, ud over hvad der kunne forventes i en svær situation.

Keld Bograd, Amager

Hjælpsomme, servicemindede og forstående hele vejen igennem. Gode til at forklare procedurer og fin pris.

Marie Barse, København

Da det var en svær tid, var det en fantastisk service og meget personlig behandling mig og min familie fik af Rikke:-)

Jette Søgaard, Kastrup