top

 

Bedemand Peter Holm på Amager dækker København, Kastrup og Dragør.

Din lokale bedemand på Amager

Vi har begravelsesforretning i Ørestad og kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale på hele Amager. Vi yder døgnservice, så du som efterladt kan være sikker på vi som bedemænd hjælper jer hele vejen, så I kan tage en værdig sidste afsked fra Sundby eller Kastrup kapel eller i kirke.
.

Certificeret bedemand Peter Holm dækker hele København med begravelsesservice

Peter Holm, bedemand.
Instruktør på bedemands uddannelsen. Specialist i rådgivning om skifteret og har over 1.800 begravelser gennemført fra egen begravelsesforretning.

Per Holm certificeret bedemand på Amager

Christine Nielsen, bedemand med over 1.200 bisættelser og begravelses handlinger gennemført. Kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale på hele Amager.


Ring hele døgnet
71 99 88 00

Spar 995 kr. – bestil online
 
Danske Begravelser
Robert Jacobsens Vej 93
2300 København S

Service@DanskeBegravelser.dk
CVR-nummer: 25357795
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Klar ved telefonen hele døgnet

Ring hele døgnet for samtale om en mulig begravelse. I er aldrig til ulejlighed hos familiens Holm på Amager – vi yder døgnservice. Vi vil arbejde for at guide jer som samlet familie igennem hele processen, inklusiv begravelseshjælp og al papirarbejde frem til skifteretten.
 

Vi træffer gerne aftale i hjemmet

Vi kommer gerne på hjemmebesøg inden for en time, så det er muligt at få en personlig samtale. For os er det vigtigt, at I føler jer trygge omkring planlægningen og gennemførsel af ønskede bisættelse. Ring hele døgnet for aftale om et uforpligtende hjemmebesøg.
 

Over 2.500 begravelsers erfaring

Vi er en familie forretning, bestående af Peter Holm og ægtefælle Christine Nielsen, der sammen er en del af Danske Begravelser. Vores begravelsesforretning dækker hele Amager og København, men vi kan yde begravelsesservice i hele Danmark via vores øvrige gode bedemænd inden for Danske Begravelser, herunder på Bornholm.


 
 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster.

Kr. 11.7oo

Anmeldelser

Super professionel og rigtig god. Rimelig pris i forhold til andre. Kan varmt anbefales.

Pia Jensen

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Perfekt. Alt fungerede som aftalt, hvilket var en stor lettelse i given situation.

J. Jensen