top

 

Bedemand Peter Holm i Brøndby dækker København og Vestegnen.

Din lokale bedemand på Vestegnen

Vi har begravelsesforretning i Brøndby og kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale i hele Storkøbenhavn. Vi yder døgnservice, så du som efterladt kan være sikker på vi som bedemænd hjælper jer hele vejen, så I kan tage en værdig sidste afsked fra kapel eller i lokale kirke.

Certificeret bedemand Peter Holm dækker hele København med begravelsesservice

Peter Holm, bedemand.
Instruktør på bedemands uddannelsen. Specialist i skifteret og kommer gerne på hjemmebesøg i hele Hovedstaden.

Per Holm certificeret bedemand på Amager

Christine Nielsen, bedemand med over 1.200 bisættelser og begravelses handlinger gennemført. Kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale på Vestegnen


Jeg er ledig for samtale
71 99 88 ...

Klik på nummeret


Se priser og produkter
 
Danske Begravelse ApS
Midtager 39
2605 Brøndby

CVR-nummer: 25357795
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Den bæredygtige bedemand

At den sidste rejse bliver så økologisk som muligt, er vores speciale. Vi kan hele døgnet være fremme til en uforpligtende samtale inden for en time, så vi sammen får et overblik over ønsker og tanker og dermed gennemfører den helt rigtige begravelse eller bisættelse.
 

Ring hele døgnet for hjemmesamtale

Vi kommer gerne på hjemmebesøg inden for en time, så det er muligt at få en personlig samtale. For os er det vigtigt, at I føler jer trygge omkring planlægningen og gennemførsel af ønskede bisættelse. Ring hele døgnet for aftale om et uforpligtende hjemmebesøg.

Økologisk begravelse eller bisættelse

En kistebegravelse er den miljømæssigt bedste sidste rejse. Som afslutning på handlingen bærer vi kisten ud på gravpladsen og jordfæster den. Ved en bisættelse bliver kisten båret ud til rustvognen, hvorefter vi kører til ofte Glostrup eller Frederiksberg krematorium og den afsluttende brænding.

Alle rustvogne er Co2-neutraliserede, og kisterne er produceret af bæredygtigt FSC-certificeret naturtræ og overfladebehandlet efter EU-blomstens anvisninger. Ligeledes er urnerne økologiske og godkendt til brug på alle kirkegårde. Ønsker I askespredning til havs, har vi en økologisk søurne.


 
 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster..

Kr. 11.7oo

Anmeldelser

Super professionel og rigtig god. Rimelig pris i forhold til andre. Kan varmt anbefales.

Pia Jensen

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Perfekt. Alt fungerede som aftalt, hvilket var en stor lettelse i given situation.

J. Jensen