top

 
Merete Biltzin er bedemand i Taastrup og dækker hele vestegnen ved behov for gennemførsel af en bisættelse eller kiste begravelse

Bedemand Merete Biltzing

Merete Biltzing er uddannet sygeplejeske og bedemand og derudover den bæredygtige bedemand på Vestegnen. Der ydes 24-timers døgnservice med personlig samtale inden for en time og/eller ilægning i økologisk kiste og afsluttende rustvognskørsel i Danmarks eneste Lexus el-rustvogn.


Jeg er ledig for samtale
71 99 88 ...

Klik på nummeret


Se priser og produkter
 
Biltzing Begravelse ApS
Kingosvej 17
2630 Taastrup

CVR-nummer: 35824790
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Den bæredygtige bedemand

At den sidste rejse bliver så økologisk som muligt, er mit speciale. Jeg kan hele døgnet være fremme til en uforpligtende samtale inden for en time, så vi sammen får et overblik over ønsker og tanker og dermed gennemfører den helt rigtige begravelse eller bisættelse.
 

Uddannet sygeplejeske og bedemand

Jeg er uddannet bedemand, socialarbejder og sygeplejerske med en enorm livserfaring. Det vil derfor være mig en ære at yde en tryg, god og personlig rådgivning, der tilgodeser de meget forskellige ønsker og behov, der måtte være, så det bliver en smuk og mindeværdig afsked.

Lad mig arrangere den komplette begravelseshandling i f.eks. Tåstrup Nykirke, en borgerlig handling fra Glostrup eller Hvidovre kapel, fra hjemmet på Vestegnen eller helt uden ceremoni.
 

Økologisk begravelse eller bisættelse

En kistebegravelse er den miljømæssigt bedste sidste rejse. Som afslutning på handlingen bærer vi kisten ud på gravpladsen og jordfæster den. Ved en bisættelse bliver kisten båret ud til rustvognen, hvorefter vi kører til ofte Glostrup eller Frederiksberg krematorium og den afsluttende brænding.

Alle rustvogne er Co2-neutraliserede, og kisterne er produceret af bæredygtigt FSC-certificeret naturtræ og overfladebehandlet efter EU-blomstens anvisninger. Ligeledes er urnerne økologiske og godkendt til brug på alle kirkegårde. Ønsker I askespredning til havs, har vi en økologisk søurne.


 
 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster..

Kr. 11.7oo

Anmeldelser

Vi "var i gode hænder" Alt det praktiske blev ordnet og det blev en smuk begravelse.

Erik Pedersen, Furesø

Hjælpsomme, servicemindede og forstående hele vejen igennem. Gode til at forklare procedurer og fin pris.

Marie Barse, København

Vi "var i gode hænder" Alt det praktiske blev ordnet, og det blev en smuk begravelse.

Erik Pedersen, Furesø