top

 
Bedemand hos begravelsesforretning på i Roskilde i rustvogn som er pyntet med blomster

Bedemanden i Roskilde.

Vi kommer gerne på hjemmebesøg.


Vi yder døgnservice, ring
71 99 88 ...

Klik på nummeret


Se priser og alle produkter
 
.
.
4000 Roskilde

CVR-nummer: 36721138
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Uddannet og eksamineret bedemand

Vælg en lokal bedemand, der er både fagligt uddannet og kender de lokale muligheder for afholdelse af begravelse eller bisættelse i Roskilde og opland. Jeg ordner alt det praktiske i forbindelse med den ønskede bisættelse eller begravelse samt alt papirarbejdet frem til skifteretten.
.

Bæredygtig begravelse i Roskilde

Alle vores produkter er i videst mulige omfang økologiske. Vores kister er lavet af naturtræ fra bæredygtigt skovbrug og med overfladebehandling efter EU-blomstens anvisninger, og vores urner er økologiske og godkendt til brug på alle kirkegårde i Roskilde og resten af Danmark.

Vores forretning i Roskilde benytter ligeledes vindstrøm, men på et punkt udleder vi desværre for meget Co2 – og det er vores rusvogne. I takt med at vores biler bliver omlagt til hybrid- og el-rustvogne, har vi derfor valgt at lade dem Co2-neutralisere.
 

Har speciale i udlandsbegravelser

Jeg kan også hjælpe med tosprogede og internationale begravelser. Vi har stor erfaring med begravelseshandlinger på engelsk, tysk, tyrkisk, arabisk og andre sprog samt transport af afdøde til hjemlandet og med begravelser over grænser.


Bedemand Lars Vilhelmsen er bedemand i Furesø kommune, herunder Farum og Værløse med døgnservice ved begravelse eller bisættelse

Farum og Værløse

Bedemanden blev eksamineret og kan være fremme til samtale eller afhentning inden for kun tre timer. Ring eller besøg bedemandens hjemmeside på Danske Begravelser.

71 99 88 ...

Bedemanden dækker Roskilde med døgnservice ved begravelse eller bisættelse i hele Roskilde kommune

Roskilde og Omegn

Midlertidig vikar, ny bestyrer søges. Uddanet bedemand. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale eller aftale om besøg for personlig samtale. 

71 99 88 ...

Jens Degn er bedemand omkring internationale undlandsbegravelser og kørsler fra ind- og udland med kiste via sin lokale begravelsesforretning i Korsør

Korsør og udland

Bedemand Claus Mosgaard dækker hele Sjælland. Har speciale i udlands-begravelser, men har også butik Tappernøje. Ring eller besøg bedemandens hjemmeside.

71 99 88 ...

 
 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster..

Kr. 11.7oo