top

 

Begravelsesforretning i Aarhus, Skanderborgvej 202, Viby J.

Vælg bedemand Henrik Lundgren

Få mine 30 års erfaring som bedemand. mål er at formidle personlige bisættelser og begravelser på en sådan måde, at de efterladte får en smuk og værdig afsked med den de har mistet.

Derfor vil jeg gerne hjælpe Jer med at samle trådene, så I kan fokusere på at sige et ærefuldt, smukt og personligt sidste farvel. Ring hele døgnet for personlig samtale eller aftale om hjemmebesøg.

Bedemand Henrik Lundgren

Ring til bedemanden hele døgnet

86 20 42 ...

Klik på nummeret


Spar 995 - bestil os online
 
Jyske Begravelser ApS
Skanderborgvej 202
8260 Viby J.

Service@JyskeBegravelser.dk

CVR-nummer: 38536370
Åbningstider: Mandag til Søndag: Døgnåbent

Jeg som lokale bedemand

Uddannet i 1992 som bedemand. Lokal tryghed er i vores begravelsesforretning fokus, og vi kan være fremme til samtale i hjemmet inden for en time. Her taler vi jeres situation igennem, ordner alt papirarbejde og får alle de praktiske ting vedrørende begravelsen på plads

Som begravelsesforretning har vi stor erfaring og viden i tilrettelæggelse af begravelser og bisættelser, både inden for folkekirken og andre trossamfund, samt de der ikke er medlem folkekirken. Vi tager os af enhver opgave i samarbejde med de pårørende.

Ring og få et god tilbud

Ring gerne hele døgnet og få en uforpligtende samtale, så kan vi kan give et nøjagtigt tilbud på den ønskede begravelseshandling, inkl. fuld service. Se også priseksempler, produkter og beskrivelse af vores tjenesteydelser her på siden - ellers tager vi det hele på hjemmebesøget.

Forvent fuld service

Vi finder præsten og får datoen på plads, undersøger kirkegård og ønskede gravsted, arrangerer og gennemfører alt fra start til slut. Der ydes fuld service - ikke noget med gør-det-selv.- hos Kirsten og Elo skal man forvente alt bliver ordnet, herunder også papirarbejdet frem til skifteretten.

Der arbejdet ud fra vores etiske retningslinjer, som er: 

  • En høj professionel bevidsthed baseret på loyalitet
  • En oprigtig respekt for enhver religion
  • En omhyggelig overholdelse af lovgivning
  • En løbende indsats for at højne den professionelle viden.
 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kiste jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster.

Kr. 11.7oo


 

Anmeldelser

Meget professionel, medmenneskelig og varm behandling...

Kristian, Aarhus

Tak. Jeg mistede min far pludseligt, og mange følelser var involveret...

Rie Koch, Århus

Jeg kan trygt anbefale andre at benytte Jyske Begravelser til at varetage højtideligheden.

Jan Richter, Viby J