top

 

Priser på bisættelse

bisættelse for askespredning

Hvis der er ønske om at få spredt sin aske over havet, er der reelt set tale om en bisættelse – eventuelt med klassisk højtidelighed, hvor der blot ikke benyttes en kirkegård til nedsættelse. Askeurnen er designet til spredning over havet, hvor det ofte kun de nærmeste, som deltager.. 


Bisættelse i kirke på en hverdag: 11.739 kr.

Bedemanden kommer på hjemmebesøg og arrangerer efterfølgende bisættelsen med lokale præst, ordner det praktiske med kirkegården og klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Tilbuddet er inkl. rustvogn (2 stk. inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra km), ligklæde, hvid Ø-kiste og Sø-urne, samt ilægning, opredning og bedemandens deltagelse ved højtideligheden.

Bisættelse i kirke på en lørdag: 12.739 kr.

Hjemmebesøg med henblik på samtale, hvorefter de lokale bedemand arrangerer bisættelsen og står for alt papirarbejde frem til skifteretten. Der iklædes og ilægges i opredt hvid Ø-kiste på en hverdag, og kisten køres i rustvogn til det lokale kapel for ophold. På dagen for handlingen køres kisten i rustvogn til kirken, og efter handlingen bliver kisten båret ud til rustvognen og kørt til krematoriet (i alt 3 stk. kørsler, inkl. 15 km., derefter 30 kr. pr. ekstra kørt km). Inkl. hvid Sø-urne.

Bisættelse fra kapel uden præst: 11.239 kr.

Hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken, eller familien ikke ønsker gejstlig medvirken, kan man vælge at lave handling fra kapel. Inkl. samtale med bedemanden, iklædning samt ilægning i opredt hvid Ø-kiste, der bliver kørt til krematoriets kapel (1 stk. kørsel, inkl.. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra kørt km). Her afholdes en borgerlig handling, hvor man afslutningsvis går fra kisten. Hvis der er ønske om en handling i weekenden, skal der lægges 1.495 kr. til ovenstående pris.

Gratis services


Gratis hjemmebesøg

Hvis der skal afhentes på privat adresse eller plejehjem, og samtalen derfor sker før ilægningen, er den gratis.


Gratis rådgivning

Ring 71 99 88 00 for samtale med vagthavende bedemand eller vores advokat omkring boet og skifteretten.


Gratis forudbestilling

Lad din lokale bedemand komme på hjemmebesøg med henblik på en samtale om ønsker til (egen) begravelse eller bisættelse.


 

Anmeldelser

En professionel og forstående bedemand. Vi fik hjælp med det hele og en fantastisk god service hos Claus Mosgaard.

Børge Christiansen, Næstved

Proffesionel hjælp i en svært tid. Han får den bedste anbefaling af os for begravelsen af min far.

Johnny Reuss, Vordingborg

Bisættelse hos Claus Mosgaard. Meget professionel , kompetent og respektfuld behandling.

Anette Therkelsen, Øster Ulslev