top

 

Priser på begravelse

begravelse i kiste

Hvis en kiste skal nedsænkes i jorden, er der tale om en begravelse i modsætning til en bisættelse, hvor kisten først bliver kremeret og der derefter sker en urnenedsættelse. Ved en begravelse bliver kisten jordfæstet i forlængelse af en handling i kirken eller borgerligt på kapellet eller ved graven, hvis der ikke skal deltage præst.


Begravelse i kirke på en hverdag: 10.244 kr.

Bedemanden kommer på hjemmebesøg og arrangerer efterfølgende højtideligheden med præsten, ordner det praktiske med kirkegården og klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Tilbuddet er inkl. rustvogn (1 stk. inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra km), hvid kiste, ilægning, opredning og bedemandens deltagelse ved højtideligheden.

Begravelse i kirke på en lørdag: 12.239 kr.

Bedemanden kommer på hjemmebesøg og arrangerer efterfølgende højtideligheden, inkl. alt papirarbejde. Der ilægges i opredt hvid kiste på en hverdag, og kisten køres i rustvogn til det lokale kapel for kisteophold. På dagen for handlingen bliver kisten kørt i rustvogn til kirken (i alt 2 stk. kørsler, inkl. 15 km., derefter 30 kr. pr. ekstra kørt km), hvor bedemanden deltager ved handlingen, indtil kirkens personale overtager ved handlingens start.

Begravelse med handling ved graven: 9.749 kr.

Hvis man ikke ønsker kirkens tilbud, tilhører et andet trossamfund eller ikke er medlem nogle steder, kan man vælge at have hele handlingen ved graven. Der ilægges i opredt hvid kiste og køres direkte til kirkegården, hvor familien bærer kisten ind på gravpladsen. Hvis der ønskes en jordfæstelse om lørdagen, skal der lægges 1.495 kr. til ovenstående pris for gennemførsel af en borgerlig begravelse ved gravpladsen uden præst.

Gratis services


Gratis hjemmebesøg

Hvis der skal afhentes på privat adresse eller plejehjem, og samtalen derfor sker før ilægningen, er den gratis.


Gratis rådgivning

Ring 71 99 88 00 for samtale med vagthavende bedemand eller vores advokat omkring boet og skifteretten.


Gratis forudbestilling

Lad din lokale bedemand komme på hjemmebesøg med henblik på en samtale om ønsker til (egen) begravelse eller bisættelse.


 

Anmeldelser

En professionel og forstående bedemand. Vi fik hjælp med det hele og en fantastisk god service hos Claus Mosgaard.

Børge Christiansen, Næstved

Proffesionel hjælp i en svært tid. Han får den bedste anbefaling af os for begravelsen af min far.

Johnny Reuss, Vordingborg

Bisættelse hos Claus Mosgaard. Meget professionel , kompetent og respektfuld behandling.

Anette Therkelsen, Øster Ulslev